Pemmikan

PemmikanPemmikan är en nordamerikansk indianproviant, bestående av protein och fett.

750 g kött (nöt, älg, hjort)
200 g ister
6 nypor havssalt
Kryddor efter smak

Torka köttet, mixa det till smulor.
Smält ister.
Blanda allt.
Låt stelna i kylen.
Dela i 10 bitar.

Varje bit ca 320 kcal. Protein 18 E%, fett 82 E%.

Pemmikan Manualen

Pemmikan till långlöparindian

Annonser
Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: