Kålpasta à la Thaï

kålpasta¼ vitkålshuvud
½ röd paprika
½ burk kokosgrädde
1 tsk röd eller grön currypasta

Strimla och fräs vitkålen i smör/olja/fett tills den blir mjuk.
Skär paprikan i små bitar.
Häll i kokosgrädden, currypastan och paprikan.
Låt småputtra i 5-10 min.

Serveras med t ex vitlöksfrästa räkor.

Annonser
Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: